Vær deg selv!

I Kina hadde jeg vært en turistattraksjon

Jeg har ikke en perfekt kropp, snarere tvert imot. I Kina hadde jeg vært en turistattraksjon. Men dette har ikke satt noen stopper for det arbeidet jeg har valgt å jobbe innen. Jeg har jobbet opp mot kunder en stund. En av de tingene jeg er mest glad for at jeg har gjort er at jeg alltid har vært meg selv. Det er nok det beste tipset jeg noen gang kan gi til noen. Det er ikke alltid like lett. Men husk at folk er forskjellige, alle vil ikke «klikke» og bli venner. Så selv om jeg er en bamse så ser folk igjennom dette. Og den bedriften du er mest redd for å kontakte kan være din beste kunde.

En plattform med kontakter

Når jeg jobber opp mot kunder har jeg alltid «åpne kort». Det vil si at jeg ikke lyver på meg noe og sier heller sannheten. Spør kunden om jeg kan danse så sier jeg «nei, men jeg kjenner noen som kan». Der kommer andre tipset mitt inn. Å knytte kontakter. Og med det mener jeg ikke å springe rundt å spre visittkortene dine til alle vinder. Se på hvilke interesser du har. Hva vil du jobbe med? Hva er du komfortabel med? Når du da har bygget deg opp en trygg plattform med kontakter i ryggen så kan du eksperimentere og utforske.

Sosiale deg

Det å være deg selv og spille med åpne kort gjenspeiles også på sosiale medier. Jobber du alene eller i en liten bedrift, så er det enkelt å definere personligheten. Denne personligheten er det viktigste verktøyet du har på sosiale medier. Har du/dere mange tørre vitser på jobb, så flett dette inn i et innlegg. Når du er deg selv på nett så er det enklere for kunder å vite hvem de kontakter samt du skiller deg ut fra alle de andre på sosiale medier.

Disse to tipsene er ikke alltid like lett å gjennomføre. Men prøv en stund og se tilbake på hva du har oppnådd.

2018-02-21T18:45:42+00:00