Tjenester2018-02-21T19:06:47+00:00

TJENESTER

Reklamefoto

Jeg jobber mot det perfekte bildet. Du kan gjerne kalle meg en nerd på grunn av dette. Jeg elsker tekniske utfordringer. Hvis det er snakk om eksotisk mat, raske biler eller sexy linjer i en bygning så vil jeg ta bilder av det.

Gjennom flere år har jeg jobbet meg opp en god kundedatabase. Alt fra store til små bedrifter har spurt om jeg vil knipse bilder for dem. Alt for å få vakker og kraftfull reklame. Ingen jobb er for liten eller stor. Jeg elsker hver en kunde.

Videoproduksjon

Ved siden av det å ta bilder så tar jeg også video. Å fange essensen av et arrangement eller vise produktene du skal selge på den beste måten så må man kanskje ty til video. Kanskje du elsker å prate og vil vise det til kundene dine?

Akkurat som på foto så kommer video i mange forskjellige former. Noen er korte og noen laaaange. Jeg har jobbet med flere forskjellige prosjekter, alt fra musikkvideoer til kinoreklamer. Det er utrolig gøy. Og har du en ekstra stor drøm så setter jeg sammen et knippe mennesker som kan gjøre din drøm sann.

Motefotografering

Jeg bare elsker mennesker. Det er derfor jeg startet Steinbru Models, mitt eget modellbyrå. Her er vi over 90 forskjellige mennesker. I alle aldre, størrelser og stiler. Jeg tror at skjønnhet kommer i alle størrelser, tror ikke du?

For å fange denne skjønnheten så er det viktig å vite hvordan man skal kommunisere samt vise produktet menneskene viser frem. Med et stort smil rundt munnen og en positiv innstilling så er mye gjort. Men med hardt arbeid og perfeksjon så kommer bildene som vil gi deg hakeslepp.

Se priser
Kontakt meg