Hvordan oppnå sommerkroppen 2018?

Oppskrift Sommerkroppen 2018: Aksepter det du ser i speilet.

Presset vi må igjennom nå er urealistisk og patetisk. Vi møter det overalt, på Insta, bussen, klassen, arbeidsplassen, av venner og bekjente. Det at hjernen fanger opp disse uoppnålige målene er ikke noe nytt som har kommet den siste tiden. Det har alltid vært der. Men det som er nytt og annerledes er hvor mange plattformer dette presset kommer fra. Lurer på hvorfor vi ikke føler oss vakre og komfortable i egen kropp.

Opp igjennom årene har jeg jobbet med en rekke forskjellige mennesker. Har truffet uendelig mange unike personligheter. Noen høye, lave, tykke og tynne. Mennesker kommer i alle kombinasjoner. Men en ting er fellesbetegnelse på alle. Den mentale oppfattelsen av oss selv er med å styre om vi er vakre eller ikke. Så hva gjør oss vakre? Vakker er en subjektiv oppfattelse som vil være unik for hver enkelt individ. Det vil med andre ord si at du selv kan bestemme hva som er vakkert i ditt eget hode. Problemet er derfor når kjendiser, venner og reklameplakater skal portrettere skjønnhet og du sammenligner deg med dette.

Jeg har ingen unik historie når jeg sier jeg ble mobbet gjennom barne og ungdomskolen. Tough shit. Men etter jeg begynte å akseptere meg selv så endret alt seg. Jeg ble trygg, selvsikker og fikk et helt annet sosialt liv. Og hva er nøkkelen her? Meg selv. Ingen andre enn du kan endre dette for deg selv. Dette er noe som må komme innenfra og kommer ikke som en åpenbaring fra oven.

Så konklusjonen er å ha et sunt mentalt bilde av seg selv så vil det kroppslige følge etter.

2018-02-21T18:44:32+00:00